nářky andělů

nářky andělů

Anotace: .. Na pokraji zhroucení stavíš věže do neznáma

..

Na pokraji zhroucení
stavíš věže do neznáma

a tak jako vždy
jsme ztraceni
a každá hvězda
bývá zrádná

v mezích
extatických citů

stavíš věže
z žiletek
a břitů

kde zříš výšin
záře očí

kde se zase
ve všem
srdce točí

kde dech
ujídá z mlhovin
ze západu slunce

kde tiskneš svá slova do novin
a kde jako ďábel
lovíš srdce-pulce

zahoříš
po tichu

po pár krocích
padáš do tíže
vesel
síť

kde ujídá z tvé krve
oheň
i sladký
jehel cit

zaprodáš
všechen listů let
všechnu sílu zimy

zasténáš..
někdo na tvém křídle vzlét
je tu někdo jiný..

..
Autor blue, 09.12.2013
Přečteno 504x
Tipy 15
Poslední tipující: kudlankaW, Tamir, Firren, maliska, KirstenSnipe, Nikolka, Jana B., Amonasr, jitoush, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příjemná poetika. Tip

18.12.2013 17:06:03 | Firren

úžasný...akorát že já ty věže stavím ze skla...

09.12.2013 11:45:15 | enigman

díky, tak to je jen metafora :) snad se teda někam dostaneš..

09.12.2013 15:03:44 | blue

leda do skleněného nebe...a to je děsně nestabilní...

09.12.2013 23:10:12 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí