Skromná óda na tajnou neznámou

Skromná óda na tajnou neznámou

Anotace: ...

Přijdeš s nocí a já vím, že nebudeš mít šaty
přijdeš bosá bílým sněhem
zaklepeš
a vejdeš dál

 

přijdeš s nocí a já vím, že jen v měsíčním hávu
přijdeš v tichu zimočasu
zašeptáš
a stulíš se

 

přijdeš s nocí a já vím, že rozplyneš se nad ránem
s prvními paprsky chladného jitra
beze slov
jen tak

Autor Muta cum liquida, 07.01.2014
Přečteno 450x
Tipy 5
Poslední tipující: Madanik, Nikotin, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se mi líbí

18.01.2014 20:31:43 | Bananky v čokolade

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí