Souznění

Souznění

Anotace: ...<3...

Melodie tvého hlasu,
Uvádí mne do úžasů,
Vždy když šeptáš, mluvíš, zpíváš.

Melodie tvého dechu,
Přivádí mne do povzdechu,
Vždy když dýcháš, mlčíš, líbáš.

Melodie tvého smíchu,
Uvítám ji v každém tichu,
Vždy když se směješ, záříš, usmíváš.

Melodie tvého těla,
Ta, kterou jsem vždycky chtěla,
Vždy když mne miluješ, hladíš, objímáš.

Melodie tvojí něhy,
Která skýtá pevné břehy,
Vždy když mne vnímáš, když mne máš.

Melodie tvojí duše,
Která nezní nikdy hluše,
Vždy když se mi otvíráš, dáš napospas, odevzdáš.

Tvá melodie tak příjemně mi zní,
Jsem s tebou plna souznění.
Autor Lissa, 08.01.2014
Přečteno 510x
Tipy 10
Poslední tipující: Martin Šimeček, kamínek, SmallGeorge, jitoush, CoT, Isquieasuus, Amonasr, Jenda P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

půvabná :-)

08.01.2014 11:08:08 | Jenda P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí