Sladká

Sladká

Anotace: o prvních láskách a prvních dnech lásek neprvních

Dvě nahá těla v dešti noci

padám, křičím, smějeme se

opilí jsme sami sebou

na jevišti dětinskosti

 

Pod širým nebem mimo stezky

dýchám, toužím, smějeme se

opilí jsme z láhve vína

od paní, co mluví "šesky"

 

V trávě plné kapek deště

bloudím, tápu, smějeme se

poznáváme sami sebe

ty chceš víc a já chci ještě

 

Pod hvězdami z mladých plánů

ležím, lítám, líbáme se
objímáme naivně si
srdce čirá bez všech šrámů

 

Je nám hezky, ráno vstává

nespím, čekám, milujem se

vypijem si zbytek vína
než padne na nás hořká káva 

 

 

 

 

 

Autor Muta cum liquida, 04.02.2014
Přečteno 410x
Tipy 7
Poslední tipující: SmallGeorge, poeta, Amonasr, Martin Šimeček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí