Čekání v šach-matu

Čekání v šach-matu

Anotace: ...

Probudit se rozechvělý po dlouhé táhlé noci
s kocovinou na ramenou, bez jediné kapky
zbaven kouzla, tajemnosti
vzdechy pián bez liché klapky

 

V paměti se třesou chvíle na sezení v trávě
na místa kde nemluví se, kde montují se hvězdy
cítím mlhu ve své hlavě
schoulen tiše čelem ke zdi

 

Vidím všechny sličné slečny z láskobásní mých
i ty, které dvořily se a nabízely rty
jen ty v dáli osamělá, kde králem světa sníh
jen ty v dáli netušící hlavní roli této hry

Autor Muta cum liquida, 07.03.2014
Přečteno 402x
Tipy 8
Poslední tipující: Jana B., poeta, jitoush, Amonasr, Magna, Elisa K.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzdechy pián bez liché klapky... Moc fajn :)

07.03.2014 21:10:56 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí