Sen o prachu

Sen o prachu

Anotace: *

Ptalo se zrnko zrnka,

zda patří k sobě opravdu,

zda to s prachem není pověra,

                                        snad se mělo obrátit v něco jiného.

A prý čím to druhé dříve bylo?

Umřelo na nějakou chorobu?

Mělo by zájem o prosté zrnko z přednožky?

                                                         Co třeba sklenku bílého?

Ale druhé zónu drží.

Nic mu není po cizím kříži.

Ono je zrnko z velké almary

                                    a na ty věže princové chodí pro panny.

Ptalo se první znovu a stále

snem odsouzené ke zklamání.

A pokud lásky nenajde krále,

                                     budeš mu závidět to krásné snění.

Autor Kent Noklieny, 08.03.2014
Přečteno 725x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Elisa K.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkné :)

08.03.2014 21:19:29 | Elisa K.

děkuju :-)

08.03.2014 21:29:39 | Kent Noklieny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí