Ideály

Ideály

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=thdEvA0KHiM

Myšlenky plynou
ránem jsem blíž poločasu rozpadu
zvoní těžce na hranu
snad z nedalekého kostela
možná se vzdám

... Topím se v Tobě ...

Jsi atomem ticha
rzí stříbra
slanou řekou..
to bys mohla

Hezkou představou před kómatem východu světla
jenže to tvé všudy přítomné "...ALE..."

Vážně jsi mě spletla
v bílem obláčku nad Tvou hlavou
rdí se skráně

..čekám marně?..

V pytlíčku nese svázané odříznuté dlaně
vhodí je úplatou Lomikeli
nechci prosit o naději

Miloval jsem
být milován
krvácím
vidím všechno bledě
jak tam stojí
páchá zvěrstva lásce

Lásko prokletá

... ztrácím ideály ...
Autor Jin&Jang, 15.04.2014
Přečteno 478x
Tipy 12
Poslední tipující: Harold Smiths, Záklopka, Aiury, jitoush, Amonasr, Jort, Snizek, Zrska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=fUF3AfjW9P8

26.05.2017 02:01:42 | Harold Smiths

to mas dobry, kdyz tebe muze splest jen nekdo jiny

ale ja nekdy zjistuji ze jsem spletla samu sebe
a treba se zase jen pletu

15.04.2014 15:39:33 | Romana Šamanka Ladyloba

:)

16.04.2014 09:06:56 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí