Lhostejnosti

Lhostejnosti

Anotace: volnomyšlenková

Tak stojím na kraji křídel,
jimiž objal bys můj svět
protože slunce nepočká a měsíci je to jedno.

Hladina myšlenek stoupá a šplhá kolem kotníků a kolen výš,
až k lemu sukně, kterou slušné holky nenosí.

V dlani klíč, co vypadá jak nůž
klíč, co otevírá zamčená srdce.

Vždyť láska není jen fotka v peněžence!!!



A slunce nepočká.
A měsíci je to jedno.
Autor Nalzim, 23.04.2014
Přečteno 372x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Jort, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nenechalo mě to lhostejným...

24.04.2014 07:40:40 | Jort

...a to je autorovi, největší odměnou!

24.04.2014 16:43:37 | Nalzim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí