Bez Naděje

Bez Naděje

Anotace: Co když budu jednou jenom koukat zdáli?

  

 

Oči se klíží,

  jak stále do tmy vzhlížím.

 Snad se tvůj pokoj rozsvítí.

 

 Aspoň spatřit tvou siluetu

 v kompletu ze sametu,

na boku stonky od kvítí.

 

 Vím byl jsem blázen,

snad mi jednou prominou,

 až pročtou si mou knihu hříchů.

Co naplat, když mi říkáš:

"běž si za jinou!"

 Vím dobře, zranil jsem tvou pýchu.

 

 

Tak co ti brání,

zmizet už před svítáním?

...a s tebou bolest palčivá.

 

Možná, tam někde v hloubi duše

se ještě plná nůše

bolavé lásky ukrývá.

 

Vím, to se říká,

že čas rány zahojí.

Jindy však všechny mosty spálí.

Co když, až jednou půjdeš

v bílém závoji,

já budu jenom koukat zdáli?

 

 

 

 

 

Autor Tom Dvořák, 03.05.2014
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dnes bez hudby?

03.05.2014 20:18:31 | Robin Marnolli

Není dopilovaná - mám jen první demo a zatím se mi moc nelíbí:

https://soundcloud.com/tomakdvorak/bez-nadeje

03.05.2014 20:45:53 | Tom Dvořák

Děkuji Tome.

03.05.2014 20:48:06 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí