Ty

Ty

Anotace: 22.4.2014

Tehdy, když jsem tě prvně spatřila,
seděl jsi za bubny na zkoušce a hrál,
už od té chvíle jsem věděla,
že budeš mou největší chybou na světě.

Seděl jsi tam tak klidný a hrál,
úsměv, pohoda a klid se ti v obličeji usazoval,
po stropě a stěnách ses díval,
seděl jsi tam a na nás ses krásně díval.

Přeji si, aby ses tak jednou i na mě díval,
aby ses i na mě tak krásně usmíval,
ano ty, Marku, kluků od bicích,
lásko má jediná, srdce bijící.

Ano ty, kterýs mi srdce vzal,
Ty, kterýs krásně na bubny hrál,
Ty, který ses tak božsky usmíval,
Ty, který sis tu hudbu tak užíval.
Autor želvička001, 07.05.2014
Přečteno 443x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozina, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno... Máš tam strašně mockrát "díval." Ale tak začínáš, nezbývá, než ti držet palce :)

07.05.2014 19:47:18 | Elisa K.

děkuju, ano vím, ale já prostě musím psát podle pravdy, ale pokusím se to zlepšit ;) :)

07.05.2014 19:53:20 | želvička001

krásná...♥

07.05.2014 19:35:04 | KatkatkaW

já vím..jedna z tvých oblíbených

07.05.2014 19:38:40 | želvička001

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí