Ztracen

Ztracen

Anotace: ..po letech

Ztrácím se blouděním temnými stíny
bděním naříkáním a hledáním viny
zvykám si na lživý kolotoč života
stíny mě dohání přichází temnota.

Nebe je otázka peklo je odpověď
vybírá beránka z nějž bude oběť
korálky ve třpytu padají k podlaze
sám sobě ztrácím se v neznámém obraze.

Kdysi jsem maloval krásně a barevně
dnes to už neumím jinak než levně
stíny mě dohání přichází temnota
čekám na začátek dalšího života.
Autor Larey, 21.05.2014
Přečteno 391x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Laven De Brig, Daniela, AndreaM, Aiury, V.N.Losinský, želvička001
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, i když pochmurné.

14.08.2014 13:38:40 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí