CESTA KE ZKLIDNĚNÍ MYSLI

CESTA KE ZKLIDNĚNÍ MYSLI

Anotace: "jsi nešťastný,protože hledáš štěstí"

Vrávorá a vrávorá

kolovrátek

potravu shání a
volá o pomoc


Žárovka vynechává
jak v temném sklepení

tak proč lpíš na rovnici
co nemá řešení?


*


Dýchám bez kyslíku
světského spiknutí

rozlučku předsudků
s iluzemi...
...si ujít nenechám

sundavám papuče
hřejivých krbů
a podávám ruku si
s životem
Autor Párek Bdělý, 27.05.2014
Přečteno 450x
Tipy 10
Poslední tipující: Radhuza, Romana Šamanka Ladyloba, jitoush, Amonasr, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Tvá dílka se mi nějak strefila do mého rozpoložení...zvláště to....
tak proč lpíš na rovnici,co nemá řešení?.....Líbí.....Ji.

27.05.2014 22:15:41 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí