Vím, že mě máš rád...

Vím, že mě máš rád...

Anotace: Tak trochu jiná láska

Vím, že máš rád,
když tě volám,
když vyslovím
tvé jméno
pak kdyby to šlo
snesl bys´mi
i modré z nebe k nohám.

Vím, že máš rád
když tě hladím
to tetelíš se
blahem samým
oči své upínáš ke mně
a přivíráš je, jemně.

Vím, že můj hlas
mezi tisíci poznáš
a posloucháš ho zaujatě
jako píseň, ač to nechápu
ti asi zní.

Vím, že ti scházím,
když tu nejsem
neboj, neopouštím tě...
jak rád jsi, když se navrátím.

Tvá láska je čistě ryzí
opravdová a upřímná
v tvém světě faleš mizí
tvá věrnost mě dojímá.

Pro člověka je slunce
středem vesmíru
pro tebe jsem
středem vesmíru já.

Možná to hloupě zní
lásky mi dáváš přemíru
a já ti za to děkuji
to chápe asi jen ten
kdo stejného přítele má.

Vím, že nikdy nezradíš
jak šíleně to zní
upřímné oči plné lásky
jsou ty tvé, oči psí.
Autor Rozina, 27.07.2014
Přečteno 445x
Tipy 3
Poslední tipující: J's .., Amonasr, jitoush
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí