Na horské dráze

Na horské dráze

Anotace: Stále nahoru a dolů, spadnout na dno a zase se odrážet..

 

Zdá se mi,

Že

Polarita jako kontrast noci a dne

Proudí v tobě často místo krve

Ráno úsměv,

o půl noci smutek

večer různě,

kéžbys tomu,

aspoň když jsi se mnou,

utek.

 

Když spojená s tebou

Ruku v ruce kráčím

Ať tmou či mlhou,

Vždy známý pocit mě omráčí,

Že jsem na horské dráze

Říkám si,

 

Zda

Mě to nevyjde příliš draze

Být po tvém boku,

Ladit s tvou dlaní

Ladit s tvými ústy,

Čekat co mě kdy zas zraní

A pozorovat,

Jak uvnitř jsi pustý

Jak ze starých slz

Se  tvoří tvrdé krusty.

A dál jen čekám,

V co špatného to vyústí.

 

 

 

Autor Manicka18, 28.07.2014
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Urban, Rozina, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí