běž za láskou !

běž za láskou !

Anotace: ... zná energii ...

.
láska zná energii
která někdy bolí
jako nespoutaná
a volí tě za pána
anebo paní voní
a přesto chce jít
láska má energii
bolavá napořád
voní i závějemi
kterým uháněla
i vašim půtkám
a svět hlazením
jenom tě brodil
až uklonil všem
repliku ti vinou
tak už konečně
do háje a za ní ...!
.
Autor a_tao, 12.09.2014
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí