Něžní vrazi

Něžní vrazi

Anotace: ...

Slovo ke slovu
marně utíkáš, něho
jsem na lovu

líbám tvé ježečky na víčkách
hrajou si stíny
při svíčkách

tvůj nosík je jako
startující raketka
jak vzrušeně dýcháš

kuchařko moje bláznivá
vařím se v tobě
a ty mě mícháš

chystáme vraždu
což je opravdu dost na hraně

měníme pravidla noci
zákon máme na své straně

dnes v noci zabijeme spánek
Autor smudlinek, 25.09.2014
Přečteno 454x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, VEDz RVAHEs, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí