Ve stínu

Ve stínu

Anotace: I přes těžké chvíle - dospíváme, Princezno!

Žijeme v zabarvení chladu
jsme šťastní v letním smutku
slyšíme housle, sirény a Lanu

 

naše láska je korábem
a doba rozbouřeným mořem
držíme pevně kormidlo
zatímco vrstevníky pohltila Charybda

až tu zanecháš jen vdovcovi oči prázdnoty
budu už starcem
a bude tu stále moře
a Hem dokola nenáviděný povinnou četbou...

Autor Jayra, 08.02.2015
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá atmosféra, třetí sloka je obzvlášť povedená...

02.03.2015 21:14:07 | Elisa K.

:) .. Já díky za podporu

09.02.2015 19:02:09 | Jayra

Dokonale jsem se do toho textu vcítil, prostě jsme na podobné vlně! Díky moc!

09.02.2015 16:51:47 | MLADÝ BÁSNÍK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí