Pod hladinou něžných vln

Pod hladinou něžných vln

Anotace: ..................

pod hladinou
něžných vln
kde slyšet pouze
srdce tluk

 

tam v skrytu
divá vášeň čeká
na slib lásky
bez záruk

 

pak z něžných vln
je vlnobití
v němž těžko
dělat cokoliv

 

tělo zmítáno je
vírem chtíče
člověk podvolí se
žádný div

 

unášen je
proudem citů
až do mělčin
kde vlnky není

 

tam nezbývá mu nic
než plavat
vyhnout se souši
zapomnění

Autor James Libustka, 13.03.2015
Přečteno 406x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Amonasr, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi povedená :)

13.03.2015 15:33:41 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí