Kamikadze lásky..

Kamikadze lásky..

Anotace: .

Chtěl jsem si Tě přečíst 

A taky atlas hvězd 

Kapitolu šest 

Tak k nebi nastavil jsem čelo 

A mezi řádky hledal jsem 

Na svou pěst 

 

Byla to Drahá, drahá podívaná 

Drahokami třpytily se 

A moje oči dávno pohasly 

Do říše snů vnořily se 

Tam do tajů pod víčky 

Kam vidí jenom ony 

A duch dětí maličký 

Pod pokličky a se všemi malíčky 

 

Chtěl jsem být plachetnicí 

Proplout tebou

Od pat až po rty, svět 

Svět úsměvem měnící 

Na vlnách slov, slov k ouškům 

Jež bych nenechal nikdy nevyznět 

 

Chtěl jsem pokořit oceány 

Letokruhů 

Jako první z mořeplavců 

Utopit se na na orosené louce z rána 

Dělající andělíčky, abych se Ti přiblížil

na dotek 

 

Být nebojácný horolezec, když Tě 

Znovu a znovu dobývám 

Pouštící se lana 

Bez strachu, že až budu rozumět

Řeči zeber pruhů 

Může mi být i víc než sto let 

 

A kdyby nevyšlo mi nic 

Chtěl bych být letcem 

Proletěl bych s Tebou život křížem

 

Možná i krážem 

A pak jistě celé kolo znovu

Kamikadze z lásky? 

Tak ty, my si přec 

Nezakážem 

Autor Roger, 30.03.2015
Přečteno 405x
Tipy 5
Poslední tipující: lovelorn, Písklátko, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přečetla jsem jedním dechem...WOW! :)

09.06.2015 15:13:52 | Písklátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí