Rozlité představy

Rozlité představy

Anotace: V duchu asociace se nese tento polibek od Múzy, která se mě nyní poněkud straní...

Krychličky krve mi padají z očí
Míjím se s nimi, jsou ještě dál než ty
Osamělá ulička v parku z rezavých bran lidských myslí
Myslí na tebe a tlejí, já tleju

Nesnášenlivým katem se stáváme
Jakmile jde o bolest a poselství skryté jinde než v našem osobním pohodlí
Protože sobectví číhá bez zábran na každé cestě
Na každou duši se sápe a nahlodává ji
A ony se nechají a nepřemýšlejí o svém zániku

Tak hynu vším bezprávím, jak jsi mě rozevřel
A nechal tak stát a sám se rozplynul
A mně zbyly jenom ty krychličky
Tak pod srdcem nosím tvůj hřích…
Autor Christel, 04.02.2007
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí