1 + (-1) = 0!

1 + (-1) = 0!

Anotace: Rovnice bez konce..

KOLIK ran bičem mých očí?

 

KOLIK, než tlukoty naše se sloučí?

 

KOLIK manévrů uhybných tvých?

 

KOLIK, než překonáš jízlivý ostych?

 

KOLIK lekcí nezdaru mi udělíš?

 

KOLIK, než o úsměv se mnou se podělíš?

 

KOLIK slov spolykám ještě?

 

KOLIK, než zavlaží mě jen tvé deště?

 

KOLIK je jedna a jedna?

 

NĚKDY jen pouhá nula..

Autor GiovaniDaVinci, 07.08.2015
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí