trochu

trochu

Anotace: Toho

Když chybí
a není
nepomůže pláč
jen vzpomínka ta léčit umí
odrazy, záchvěvy 
místa propletených kroků
a chvilka nejšťastnější bolest tlumí


seděly v hovoru nenápadné siluety
a čas byl moudrý .. zpomalil
a krev se dala svést a otevřela rány
to aby střípek z minulosti
navždy se jim vlil


deset let není víc než život
a kořen změny touží růst
neboj se nezrodil nás kámen 
a jestli strach v náruči držíš


. snad ho pusť
Autor čiči, 06.12.2015
Přečteno 314x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, Jort, Amonasr, básněnka, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pustit ho po vodě.....ať odpluje a po cestě se rozpustí.....do
solí moří......Ji.

08.12.2015 20:04:55 | jitoush

To se tak stává, deset let... zdá se lásku jak kámen zakopává...

07.12.2015 00:42:26 | básněnka

On na ní tlačí, prorůstá, když se to od něj nejmíň čeká..

07.12.2015 07:55:06 | čiči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí