Střípek.

Střípek.

Anotace: ...

 

střípek
z rozbitého srdce
zabodl se
do Tvých dlaní…
prosím -
nehlaď mne už více
   jsem bolavá...

 

       lásko má…
                                                     
jako nůž
ten střep tělem
          proniká…      

                               

      lásko má…
                                             
nechej mne
umřít v mechoví
ať se mi uleví...

 

lásko má…
                                           
nechej mne tam
samotnou -
rusalky si mne
odnesou

 až vše

ve mně se přetočí...

 

lásko…čí?

Autor ZZuzkAA, 29.08.2016
Přečteno 687x
Tipy 21
Poslední tipující: Jan Urban, Amonasr, JSJ, Jort, Móny, Psavec, labuť, Kubíno, Frr, Misha, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejda,to je tak nádherné,až to srdce trhá v posledním pláči umírajících laní.

22.11.2020 01:14:43 | Jan Urban

rusalky vyspraví tvého srdce šat,
Pomohou ti začít znovu milovat.

29.08.2016 19:54:52 | klaun

Krásná reakce

31.08.2016 08:26:55 | JSJ

:-)

30.08.2016 10:09:36 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí