Zplozený hřích

Zplozený hřích

Anotace: :)

Slunce dnes zapadá na tvojí straně
teplota dne jak plamen uhasíná
políbím tvé lesklé skráně
hřejivý den tak krásně uzavírám.

Polibek horký z horkého dne
horce se přitiskl na ten můj ret
zůstáváš venku, ale i vně
jsi moje eso ze špatných karet.

Noc přikrývá tajemství dní
ziskem je vše co můžem sobě dát
nikdo z nás nezná den poslední
hlavně si nesmíme lhát.

Jdeme spolu na procházku
ruce v prstech spojeny
vyznáme si naši lásku
smutné dny jsou ztraceny

Podívej se do mých očí
já pohlédnu do těch tvých
slova nám v ústech zaskočí
v dotecích těla zplodíme hřích.
Autor Ďábel sám, 12.09.2016
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Ejgo, jitka.svobodova, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli něco nesnáším, tak je to lež a proti ti tipnu... nejen proto (taky pro ty ztracené smutné dny). Krásný den. :-)

12.09.2016 06:23:58 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí