Pořadník

Pořadník

Anotace: Na lásku...

Kolik let, a kolik zářících meteorů?
Vem je čert!
Teď přeji si znovu.

Po vodě má loďka pluje dál.
S trosečníkem jediného přání.
Vždyť kdo by ten boj vzdal.
S ametystem jenž pevně svírám v dlani.

S lehkostí balónku z pouti.
K nebi stoupá ten můj sen.
Chmury co mou duši rmoutí.
Snad aby byl vyslyšen.

Ani úpis vlastní krví.
V pergamenech husím brkem vryt.
Není zřejmě to pravý.
Úplata z ryzího zlata beznadějně ztrácí třpyt.

V dimenzi světů visící otazník.
Na lásku nejspíše napsán je pořadník.

Tak čím musím tě uplatit, aby nebyl jsem až na posledním řádku?
Autor Cappp, 04.02.2017
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, Jin&Jang, breberkar, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S ametystem jež pevně svírám v dlani.

29.08.2018 20:24:26 | knihomolka

Právě jej beru do ruky.
A jdu na chvíli zavřít oči...

30.08.2018 01:45:44 | Cappp

bych neco napsala, ale to bych leda tak prozradila, co by mozna fungovalo na mne a popravde nevim na co by "slysela" tva mila, ale verim, za kazde lze "ukecat"

21.03.2017 19:37:09 | Romana Šamanka Ladyloba

A co pošeptat to tajemství...?
;)

21.03.2017 20:17:18 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí