Ale co láska?

Ale co láska?

Anotace: Ona chce, ona chce, ale co chceš ty?

Nové šaty, boty a drahé šperky.
To jest sen každé dnešní holky.
Ona chce tohle a tamto taky.
Ona chce, ona chce věcí mraky.

Ale co láska?

Chtěla by medvěda z poutě,
taky samé rudé růže?
Chce jen peníze a diamanty.
Chce dárky od svého Santy.

Ale co láska?

Chtěla by diamant a zlato.
Chce nový mobil a fáro.
Ona to chce a musí to mít.
Ona chce pouze v přepychu žít.

Ale co láska?

Já chci jen jednu věc neboj ta nestojí moc.
Přála bych si ležet ti po boku po celou noc.
Avšak ty nevidíš po čem srdce touží.
Vidíš jen jí a marnotratnost, která ji souží.

Ale co láska?

Ale co ten nebohý náš cit?
Nechal ses jím také ošalit?
Tak pojď, pojď z kruhu ven,
nebo s ní chceš být další den?

Ale co láska?
Té už dnes moc není.
Ale co láska?
Tu dnes nikdo neocení.
Ale co láska?
Ta malá nebohá?
Ale co láska?
Ta je dnes ubohá.

Ale co láska?

Co cítíš? Zeptej se sám sebe.
Vzpamatuj se ona nechce tebe.
Chce jen peníze a jinak nic!
Řekni jí: "už nikdy víc."

Ale co láska? Ta ze světa zmizela.
Aniž by o tom sama chudák věděla...
Autor AngelLia31, 18.02.2017
Přečteno 324x
Tipy 9
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning, FairyLAdy, Cappp, Iva Husárková, ZILA78, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za mě pravdivej námět:-)

27.02.2017 13:59:55 | Robin Marnolli

Za mě děkuji :)

27.02.2017 16:54:57 | AngelLia31

Za mě ST.
Někdy bohužel až moc pravdivé.
Co láska?
Ano zmizela...
Zmizela před strachem, že by mohla zase někdy tak strašně bolet.

26.02.2017 21:57:56 | Cappp

Děkuji :) bohužel někdy zmizí a my si to uvědomme pozdě :/

27.02.2017 10:02:48 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí