písničková

písničková

Anotace: ne/hitovka

Některý písničky zpaměti dobře znám,

jsou tolik výstižné, malebné výrazy.

A v jejich obrazech dobře se poznávám,

bývá to dojemné(,) často až zamrazí.

 

Některý písničky, jednou až zahrají

mi úsměv na tváři, já se snad rozbrečím.

Lépe to snad žádný vyjádřit neumí.

A moje myšlenky hraničí s bezpečím.

 

Některý písničky mám s tebou spojený.

Vždycky mě dostane ta jejich produkce.

A jejich textům konečně rozumím.

A poslouchám je z pudu sebedestrukce.

 

Autor el sereno, 13.04.2017
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Fany, hanele m., Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí