Spáleni na popel

Spáleni na popel

Anotace: ...

Ten pocit,

hřejivý, spalující pocit,

šíří se pomalu,

tvoří diagonálu

od hrudi ke hrudi …

 

… plamen se probudí.

 

Plamínek horoucí,

hřejivý, dech mi beroucí,

od konečků prstů

tvoří si tu svojí cestu

od srdce k srdci …

 

...jsme pouze otroci

 

těch pocitů,

našlých deficitů,

hoříme zaživa.

Ta vášeň burácivá,

spálí nás na popel...

 

 

 

… plamen však neuspěl ...


Autor Aiury, 23.10.2017
Přečteno 551x
Tipy 15
Poslední tipující: Chancer, piťura, Cappp, Jort, Móny, Equus przewalski, Frr, paradaj, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle napsaný.

23.10.2017 18:03:56 | paradaj

Moc děkuji :))

23.10.2017 18:35:37 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí