Buď sama sebou

Buď sama sebou

Anotace: :(

Jak koberec ze sametu
jak vůně z raních květů
jak lennost v horkém létu
jak vítěz co dobyl metu.
to vše jsi pro mě ty.

Snem svým ukolíbán k spánku
když ztěžklý vzduch se brání vánku
vyloupen city, prázdno je v banku
Rumcajs co hledá pro lásku Manku.

Nedej mi více než můžeš dát
červené líce co umí se smát
není už potřeba s ohněm si hrát
se mnou se nemusíš ničeho bát.

A tak mi otevři náruč svou celou
rozlom ty kameny co život melou
opusť už myšlenky co jsou tvou celou
život je svoboda, tak buď sama sebou.
Autor Ďábel sám, 19.02.2018
Přečteno 433x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, JSJ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Být sama sebou je těžké,toto je hezký.

23.04.2024 06:29:27 | mkinka

Ďáble...hezky jsem si početla...**ST**

20.02.2018 07:08:33 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí