V bezpečí

V bezpečí

Anotace: :)

Miluji Tě jaká jsi
jdu z teorie na praxi
od kotníků až po vlasy
objevuji skryté krásy.

Schoulená jsi do klubíčka
klesá tep a mrkaj víčka
teplo sálá z našich těl
dech se ztlumil, oněměl.

Když jsme spolu v objetí
v souznění a dojetí
vnímám každé nadechnutí
záchvěv těl i procitnutí.

O čem asi přemýšlíš,
vychutnáváš nebo sníš?
Pohladím Tě po rameni
políbím Tě na temeni.

Jen poslední políbení
po lásce a milování
po souběhu tikot srdce
spi má Lásko, spi tak sladce.
Autor Ďábel sám, 09.05.2018
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Anděl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

03.04.2024 14:28:22 | mkinka

Děkuji za všechny komenty

04.04.2024 06:43:01 | Ďábel sám

Rádo se stalo.

04.04.2024 06:49:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí