Dobré ráno miláčku

Dobré ráno miláčku

Anotace: ...

Stojím na hranici otravných realit dost vysoko

oheň hoří

plameny nepálí

obsypána dostatečně nudným myšlením dnešního rána

už nežárlím

 

na ovocné stromoví

když v létě houpáš se na jeho větvích

a dolů pliveš pecky

už se nebojím

 

až vaz ti třeba jedna zlomí

když budeš padat k zemi

přecpaný višní

už neslyším

 

tvůj jadrný hlas

 jenž odráží sytě tvůj ráz

že studí tě a zebe mráz

když zůstal si sám tak naráz

 

…………………………………………………………………………………

 

Dnešního rána

 

 

Autor Marcella, 14.05.2018
Přečteno 587x
Tipy 10
Poslední tipující: piťura, JSJ, Jort, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí