Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: chci to dát jednomu muži a nejde mi o nějakou dokonalost, ale chci znát názor jestli je to možné někomu věnovat

Pírka labutí celé bílé,
s lehkostí padají,
padají do panenské krve

Slyším zpěv přehrady,
zve mě dál,
dál do Tvé zahrady

Zrající víno, jiné však nezralé,
řekni mi Pane: ,,Jsem Tvá nebo ne?"
Nic neříkej, vím, že ne

Jsem jednou z růží Tvé zahrady,
o kterou se jako Malý princ staráš,
zaléváš, ale občas zapomeneš....

Zapomeneš-li na dlouhou dobu,
tak má červeň uvadne.
Netrhej mě! Prosím!

Sám jsi Rybou poblíž vody,
rád si užíváš svobody...
Já rozumím a akceptuji

Rybí chlad neumožní cit,
který umíš dobře skrýt...
Ale je v Tobě -ten cit

Někdy mám pocit, že jsi mi tak blízko,
ale přitom tak daleko...

Pírko labutě od hříšné krve,
s lehkostí padá z mostu...
Autor Dušekteráztroskotává, 29.06.2018
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: NigarKalfa, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle taky znám moc dobře... ST :-)

18.01.2023 09:52:59 | NigarKalfa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí