pro ni od něj.......

pro ni od něj.......

ublížil jsem ti
byl sem na tebe zlej
ta sis nezasloužila takový zacházení
jen si čekala pohlazení
který já neuměl dát
chtěl sem jen brát všechno
ale i to mě bylo málo
nedávat nic
jen brát
teď sedím v prázdné kuchyni
a poslouchám svoje slova
...moc lituju že už nepatříš sem
nevím co bude dál
promiň
ztratil sem sebe v čase
půjdu jinam
do jiný země
jinýho místa
hledat zase tebe
a vrátit ti všechno
co sem ti vzal
vím že ani svojí krví
nesplatím dluh
bojuju s pocitem viny
nevrátíš se
já vím
jsi hodně daleko
a tak to má být
jen prosím nezapomeň
na má slova
ale vrátit čas nejde
nejde
neumím
i když chci
neumím
vátit čas
Autor život je pes, 28.01.2019
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Kett, Kapka, breberkar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí