splynutí s průzračnem

splynutí s průzračnem

Anotace: ...

možná bylo chybou

plnit přání

a nezeptat se jí

po čem touží

 

proto se odchází

plnit si svá přání

u jiných

 

jen se pousmála

protože věděla že nic nevlastní

podstata zůstává nekonečnou

stejně jako vnímání

 

růže v její ruce 

počala rozkvétat

dávno tu již nestála

ale vůně která ji provázela

linula se všude

 

rozevřel dlaň

a svobodně ji propustil

ve světle mizel hebký plátek

bílé růže

 

až splynul s průzračným obzorem

Autor zdenka, 05.05.2019
Přečteno 325x
Tipy 17
Poslední tipující: Danger, Iva Husárková, Jort, Frr, Pamína, Amonasr, Aura, jitoush
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji vám za návštěvu ... z.

19.05.2019 21:26:52 | zdenka

působí na mne smutně,i když na konci cítím velkou úlevu,díky za zastavení.

14.05.2019 20:39:15 | Danger

něčí dlaně jsou jak lampy s rozžatým bělostným Světlem věčných jiter...ST* :-D*

05.05.2019 19:57:56 | Frr

.....plynul a splynul......jemná poezie....Ji./úsměv/

05.05.2019 14:38:32 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí