Rhapsodie lásky

Rhapsodie lásky

Anotace: ...

Jsi horečkou co vypukla mi ze rtů

jako pubes v podbřišcích hřbitovního kvítí

Můrou tančící okolo červených luceren

veřejných domů co tak teskně svítí

 

Jsi hřebíkem na kříži Ježíše

a něm jsi polibkem Máří Magdalény

A taky Zrození Venuše

přímo z mořské pěny

 

Jsi dešťovou vodou co stéká do šatlavy

A já schi-zo-fre-nikem co těžko tě

dostane ze svojí hlavy

 

 

Autor Jasmin de Paris, 29.05.2019
Přečteno 337x
Tipy 10
Poslední tipující: Akrij8, enigman, Frr, Amonasr, Jort, Lacosta1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy jí ani nechci pustit...

03.06.2019 23:40:27 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí