Hvizd a fist

Hvizd a fist

Anotace: Jedinečně stejné

Sbírka: Radimovi

Tam uvnitř
někde hluboko
ale přesně víš, kde

Tam uvnitř
na srdci
v duši
nebo v hlavě?

Tam někde to praskne

V břiše se to sevře
a palčivě zabolí
když ledová ruka bolesti
se sevře v pěst
A v ní
Tvoje duše
Tvoje srdce
a Tvoje hlava

A v té pěsti
...
nemůžeš dýchat
...
a nevíš

Jestli Tvoje duše,
srdce i hlava
jsou pořád vcelku
Nebo jestli v té pěsti
už je z toho všeho
jenom neidetifikovatelná kaše

Tak přemýšlej
co zbylo z Tvého já
Jestli jsi to pořád Ty
(Tvoje srdce, duše a hlava)
Když bolest Tě fistuje
a nevíš, čí
(a jestli vůbec)
jsi

Tak chutná ten moment
když drahý řekne, že už musí
Že jiná a jinde
čeká
v punčochách na podvazcích
s rtěnkou na rtech
a s večeří na stole
Autor Lady F., 12.06.2019
Přečteno 261x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Frr, Jort, Iva Husárková, Kapka, Neegoista88, šerý, Descardea
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Objimam.

28.11.2023 13:22:58 | mkinka

Děkuju. Už je to všechno dávno, nenapadlo by mě, že to bude fungovat i po takové době!

28.11.2023 13:31:06 | Lady F.

Tu STrašnou bolest jsem nezažila, ale představit si ji umím...

12.06.2019 16:58:04 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí