Kresba z dávných časů

Kresba z dávných časů

Anotace: :)

Vůně planých šípků
mi připomíná dívku,
kterou jsem kdysi miloval
a na plátno maloval.

Na plátno bílé jako sníh
vtělil jsem do něho i náš hřích
a portrét s vlasy havranů
i slabost slunce po ránu.

V pozadí nebe z azuru
a taky rozkvetlou sakuru
úsměv je bílý jak z perleti
živůtek z počátku století.

Sukně je podobna dýchánku
vzdouvá se vzhůru i při vánku
chtěl bych tě stále malovat
a potom dlouze milovat.

Autor Ďábel sám, 14.06.2019
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Kapka, Marten, Iva Husárková, Neegoista88
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...

14.06.2019 16:24:50 | Kapka

Děkuji

15.06.2019 08:20:03 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí