Mír v srdci

Mír v srdci

 

A ruce podali si znova
snad sblížila je pohoda
a všechny vjemy utišili
aby jen citem vnímali

Nevěděli jak dlouho sedí
tak tiché bylo souznění
a klid je cele zahalil
do srdce mír vstoupil

Autor vlnka, 03.08.2019
Přečteno 332x
Tipy 11
Poslední tipující: Kyška, Jort, Frr, Fany, šerý, Amonasr, kdotoví, Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí