Večer...

Večer...

Do větru zašeptat slova líbezná,
bohatý každý, kdo tě zná.
Zaplníš srdce zvonivým smíchem,
tvá ústa voní rozkoší, hříchem.

Ve tvém pohledu koupat se za šera,
tisknouc se k sobě, v zákoutí, z večera.
Hořelo by nebe, země by nás vítala,
uvnitř nás touha zlehka by svítala.

Pozvánka do ticha, klid se rozprostírá,
tvá dlaň tu moji pevně svírá.
Oči, jak hvězdy zářící oblohou,
duše, které rozejít se nemohou.

Kouzelný večer, to ticho kolem nás,
snadno se necháme touhou zmást.
Stačil by jediný okamžik krátký,
prošel bys tiše zadními vrátky.

Pozdního večera by se to stalo,
tělo tvé, by si mě vzalo.
S tělem mým však i srdce,
co chtěl bys? snad ještě více...
Autor Pittoresque, 14.07.2020
Přečteno 233x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Eru Alonnar, Donne, Frr, praetorian
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Letní večer s milovaným, co si přát víc, milá Pittoresque

14.07.2020 18:11:30 | Donne

Už nebudu zpívat ódy,
to by nadělalo škody-
Nechci už nic více,
Jen Tvoje srdce :o)

Zase krásná, povedla se Ti :o)

14.07.2020 12:20:26 | Crazymike

Miku moc děkuji za slova chvály :-) potěšilo...

14.07.2020 13:26:11 | Pittoresque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí