Jen opodál stát...

Jen opodál stát...

Jen opodál stát a sledovat tvé paže,
proč jeden polibek tisíc chmur maže.
Nač srdce máme, když bije jen uvnitř nás,
kam vkročíme, tam necháme se touhou zmást.
Jako hladoví vlci jdeme za kořistí dál,
probouzím chvíle, kdy blízko mě si stál.

Jen opodál stát a mlčky vychutnávat si tě,
ze rtů jen povzdech, snad nevíš, že chci tě.
Tvá ústa mě vábí v myšlenkách i ve snech,
ukojit žár v tvé náruči, za nocí i ve dnech.
Horká jsou tvá ústa, svádí mě ke hříchu,
necháváš mě stát, samotnou bez dechu.

Jen opodál stát a vpíjet se do tebe,
žasnout nad pohledem, oči jako nebe.
Čím víc nesmíme, tím více to vře,
když srdce tvé se tomu mému otevře.
Ztrácím se v opojení, smysly mám zmámené,
mysl má bloudí, srdce je znavené...
Autor Pittoresque, 17.07.2020
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: jondys, Eru Alonnar, Emily Říhová, jenommarie, praetorian
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když srdce se láska zmocní
..jsou to buď dny krásné
..nebo stálé nesplněné touhy.
Moc hezká báseň *ST

17.07.2020 23:14:53 | jenommarie

Dobré je to počteníčko

17.07.2020 13:43:39 | petrzal

Pěkný, zase starší dílko? ;o)

17.07.2020 13:08:50 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí