Kdybys byla jen...

Kdybys byla jen...

 

Neznámou v davu tváří

Kdesi v cizích ulicích

Co lhostejně se tváří

Bez očí tak jiskřících

 

 

Nebo jen pouhým jménem

Co si přečtem v novinách

Na nějž hned zapomenem

Bez svírání v slabinách

 

 

V zástupech jednou z vůní

Obyčejnou docela

Co nesním nikdy u ní

O tom jak tys voněla

 

 

Autor R.K., 21.07.2020
Přečteno 211x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, Rozmarýna, Majda, praetorian, Emily Říhová, Psavec, J's .., Martinecka23, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...však byla jen jednou z mála
co k srdci se přiblížila... :)
Moc hezká R.K.

21.07.2020 23:52:35 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí