Love me tender, Markétko

Love me tender, Markétko

Anotace: O touze a srdci roztrženém

Love me tender, Markétko,
vzpomeň na ten den,
za honky-tonky pianem,
já seděl do kláves ponořen.
 
Love me tender, love me sweet,
víno na stole,
Vám lampy té svit nevadí,
co od sebe nás dělí.
 
Love me tender, motýlku,
když do očí si hledíme,
Tvé rty šeptají potichu,
co na sebe ještě nevíme.
 
Když kroužkem v prstě otáčíš,
ne, nemusíš mi lhát,
vždyť zdá se možné vytušit,
že jiný má Tě rád.
 
A náhle dostaví se pocit,
Ty ptáš se „ça va? Que-se passe t-il?“
J’ai le coeur qui déchire
a říkám: „Let me go!“
Autor Vavřineček, 31.01.2021
Přečteno 189x
Tipy 4
Poslední tipující: V.N.Losinský, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí