Všem láskám na vozíku.

Všem láskám na vozíku.

Anotace: Ze sbírky Pro vozíčkáře 2021.

Všem láskám na vozíku,
poznala jsem je.

Vzala jsem za správnou kliku.
Všem láskám na vozíku,
co rozdávají radost nejen v pytlíku.

Mám přání pro ně jediné.
Jejich tváře šťastné.

A tak oroduji za ně
a prosí za ně moje dlaně.

Oni mě drželi,
když jsem byla na dně.

Oni mě hladili,
když já mluvila teskně.

A já pořád myslím na ně.
Jejich očima krásné pláně.

Stále ten úsměv v srdci mám,
jejich krásný lásky šarm.

Jsou můj drahokam.
Stále na ně vzpomínám.

Ať jsem, kde jsem.
Lásku si k nim zachovám.
Bez nich, zardousil by mě žal.
Autor mkinka, 12.02.2021
Přečteno 172x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Akrij8, P.Balam, Květka Š., J's .., Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí