Dáváš mi.

Dáváš mi.

Anotace: Z šuplíku 2021.

Jsi diamant.
Já to vím.
Mám holé ruce.
Blud a stín.
Jen levituji v oblacích.
Ve vibracích.
Dáváš mi smích.
A vědět, že žít
není hřích.
Už se začínám mít ráda
a věřit, že za rohem
není zrada.
Chutná mi i ranní káva.
Usmívám se do dne.
Všechno s Tebou krásné.
Slunce svítí jasné.
Slovo Tvé milé i vstřícné.
Dáváš mi víc.
Možnost i snít
a mít chuť žít.
A z nesmyslů se probudit
a krásy světa zas pohladit.
Dáváš mi sebe
a já chcú tak žít.
A slovem pohladit
a bez zlých stínů jít.
I duše se chce dobře mít.
Za ní se všeci musí bít.
Je krásné v lásce žít.
Nezapomeň.
Dáváš mi smích.
Báseň takto
chtěla žít.
Autor mkinka, 09.08.2021
Přečteno 189x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Květka Š., kudlankaW, Amonasr, Isla, Frr, Dejvis, Psavec, Achilleus Naso
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jituš, ta je mile pozitivní, a jde přímo z duše :)

09.08.2021 15:44:18 | Isla

Děkuji za podporu moc a moc. Já su z toho šťastná.

09.08.2021 16:33:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí