Obraz moře

Obraz moře

Anotace: Z šuplíkové sbírky Moře jako terapie duše 2021.

Sedím u moře.
Myslím na Tebe.
Je mi dobře.
Vzala jsem české voskovky.
A na klíně čtvrtky.
Barvy míchaly a přály si.
Racek přišel s písní.
Už holka, neteskni.
Lítá barva oranžová, červená i zlatá.
Země je krásná kulatá.
Ve víru myšlenek.
Barvy plní výklenek.
Mezi prsty rodí se radost.
Netrápí mě slanost.
Přitulíme se racku?
Den je radost,
když políbíme
zemi.
Naši Matku.
Láska je malovat
a moře umí pochovat.
Autor mkinka, 30.09.2021
Přečteno 139x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Akrij8, Dejvis, Fialový metal, Fil, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láskou zbarvená

30.09.2021 23:37:24 | Akrij8

Děkuji, milý kamaráde.

01.10.2021 01:51:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí