Listí

Listí

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021

Hladím listí
a není ho málo.
Povídky jistí
a štěstí přálo.
Magičnost telepatie
dodá energie,
kouzlím a laskám.
Propadám hláskám.
Bez křižovatek omylů,
rychlých dostihů,
já lásky se naději.
Listy přikryjí.
Tiší a neodlétnou po chvíli.

Mění barvy a ví proč.
Vítr létá.
Říká,jen skoč.

A tak šumí něha,
blízká a živá,
reálná a přesvědčivá.
Jsem správná děva,
co v listí radost hledá.

Zpívám křehkostí duše.
Pořád jsem vaše Jituše.
Co v lásce dokluše.
Vaše a vaše.

Láska je universum.
Má lesk i rozum.
Květ i šum.
Šeptám.
Smím a bdím.
Náruč přistavím.
A slova porodím.

Bez čtenářů jen marodím.
Být tady a teď.
Je krásné a necítit žádnou šeď.

Všechno je malicherné,
když kotě přijde nezbedné
a rozsvítí lucernu,
která jinde pohasne.

Mám vše ráda.
Milý krásný dne.
Srdce svítí
a nic nespadne.

Jen hvězda
a přání nesčetné.
Pro Tebe prosebné.

Láska žije jako listí,
hřeje, svítí
a vyšívá zlatou nití.
Slastí bytí.
Pojmeme ji.
Než odletí.
Tí a Tí.
Autor mkinka, 17.10.2021
Přečteno 170x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Amonasr, Fialový metal, Frr, Sonador, Koala
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))
MILÁ Jíťo ... HLADÍŠ hladinu lístků psaní !
TO - JÓ !
HLAD MÁM ... A KOTĚ taky ...
VELKÝ ...
Na pokračování :-))
VMF

17.10.2021 12:51:11 | Fialový metal

Jsem ráda, že básnička se líbí.Byla psána pro radost. A jsem ráda, že naplnila pohodou.

17.10.2021 12:54:13 | mkinka

Krásná podzimní romantika...

17.10.2021 10:50:44 | Koala

Děkuji moc a přeji krásnou neděli.

17.10.2021 11:52:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí