Tvůj obraz

Tvůj obraz

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021

V chrámu radosti
objímám smyslností.
Držíš nad propastí.
Nejsem Tvou kořistí.
Každá zpráva,
každý vzkaz
dá vědět,
že máš rád.
Bez skrupulí
a napořád.

Jdu se k Tobě hřát.
Slunce svítí
i já cítím Tvůj jas.
Tvoje přímá trať.
Líbáš v písmenkách.
Řach a řach.
I v kružnicích.
Nemusím se bát.

Umíš příst a dobré dát.
Neodvrátíš se,
když melu jako kolovrat.
Jsem pro Tebe akorát?
Mám prostý šat.

A s Tebou na vrcholu
se chci smát.
Letím se střevíci.
Jsem družicí
a Ty přející.

Čechrám úsměv rodící.
Hladíš vlhkou líci.
Ty můj milující.
Tvůj obraz v srdci mám.
K Tobě klíč hledám.
Navždy a bez zábran.

Štěstím se svíjím.
Tebe nemíjím.
Usměj se, anděli.
Nechci pokání.
Slyším lásky klepání
a té, co nebolí.
Nežárlí a
miluje bez přestání.
Nekončí po udání.

Jsem správně?
Odpověz.
V žáru mě sněz
ať je konec zoufání.
Ty a Ty mé doufání.
Autor mkinka, 20.10.2021
Přečteno 200x
Tipy 18
Poslední tipující: Dejvis, Amonasr, Iva Husárková, Krahujec, Protos1182, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Vivien, Frr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sním tvůj symbol **)

25.10.2021 12:41:07 | Dejvis

Moc děkuji. Moc a moc.

25.10.2021 12:49:25 | mkinka

Nádhera, kočičí mamko :-) Málem slza ukápla...

20.10.2021 15:57:35 | Knižní Poustevnice

Děkuji, zlatíčko. Prošla jsem se po zahrádce a sluníčko při psaní bylo můj vládce. Dnes svítí jako v pohádce. Říkám něžně, v lásce.

20.10.2021 15:58:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí