Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Vzpomínám na Tvůj polibek.
Lásky vzdech.
To líbání
a jak nosil jsi mě
na zádech.
Zavřu oči a
mám v sobě sen,
že lásko v Tvé náruči jsem.

Je ráno a utíkám.
Jas mám a s Tebou vstávám.
Víš Ty to jen.
Věřím , že v nekonečnu
najdu správnou sečnu,
kde láska najde průnik
množin svých.
Úseček přímých.
Chvil krásných.

Život není matematika,
biorytmus ťuká.
A já myslím
na hodného kluka.
Co možná vstává
a nebo už vstal.
Bůh ví sám.

Ránem se probírám.
Ať ten a ten není sám.
Řádky skládám.
V hlavě závan.
Nesněží mi.
Věřte mi.

V lásce si podám ruku
s hvězdami.
A napíšu song,
že chybíš mi.

Krásné ráno, lásko má.
Vzpomínko nejen sladká.
Ty k slasti vrátka
a k Tobě cesta krátká.

Usměj se.
Spisovatelka čeká.
Je v ní láska.
Autor mkinka, 21.10.2021
Přečteno 151x
Tipy 15
Poslední tipující: Aida, Iva Husárková, Amonasr, Květka Š., Psavec, Fialový metal, Frr, Dejvis
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jituško,Tvá báseň se mi velmi líbí.Taková niterní....
Přeji Ti klidný večer.

21.10.2021 22:18:44 | Jaruška

Děkuji, milá. S kočičkou přejeme dobrou noc.

22.10.2021 00:35:42 | mkinka

SKORO stejný pocit ... hned po první sloce !
(Večer Ti dopředu určitě ještě zavolám ...)
ALE ... TEĎ ... jedu ke své další holce :-)
Jsem hrozný a já i Ty ... TO dobře víš !!!
Stejně mi večer ... co večer odpustíš :-)

21.10.2021 11:07:17 | Fialový metal

Děkuji za komentář a čtení. Jsem ráda, že lidé těší mé psaní. Mám další důvod k básnění.

21.10.2021 11:50:37 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí