Na víčka

Na víčka

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Ráno vstává písnička.
Začíná rozcvička.
Herkules se směje.
Já samá srandička.
Ustelu si
na krásné časy.

Možná jsem kočka,
co nad ránem
cosi přeje si.

A tak se rozkoukávám.
Lásko, přitakávám.
Jako sen snídám.
Káva a Ty.
Štěstí v ústrety.

Žiješ a já děkuji za věty.
Já vím.
Jednou se probudím.
Budeš tam stát.

A hvízdat a lásku sát.
Ten den se budeme milovat.
A nebude žádné snad.
Představuji si.
Začínám si hrát.

V pozadí nekonečna.
Láska věčná.
Růže jako žena.
V transu okouzlena.
Dechem smyslná.
Oči otvírá.
Autor mkinka, 07.12.2021
Přečteno 197x
Tipy 9
Poslední tipující: Pettie, Iva Husárková, Jarunka, Amonasr, Fialový metal, Protos1182, petrzal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V náruči milých bílých sněhových vloček

07.12.2021 12:22:08 | Fialový metal

Děkuji za čtení a povzbuzení v tvorbě.

07.12.2021 13:10:45 | mkinka

Přesně tenhle pocit chci doma každé ráno dávat :-)

07.12.2021 07:33:22 | petrzal

Chtěla jsem napsat pozitivní básničku a jsem ráda, že jsem oslovila. Přeji krásný den.

07.12.2021 07:48:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí