Pro lásku

Pro lásku

Anotace: Malování slovy 2022

Klikatí se osud lidí.
Napsaný v dlani.
Spirála se točí.
Já myslím na Tvé oči.

Jsou hnědé a krásné.
Já vnímám Tvé ruce,
co hladí více a více.

Lásko mého života.
Rys Tvé tváře
mnou protéká.
Jsem jako řeka naplněná,
žádná loutka hraná.

S Tebou zakořeněná
a nocí hravá.
Miluji karty osudu,
jenž daly mi náhodu.

S Tebou mířím k vrcholu.
Jsi láska.
Cítím to od týlu.

Přikryjeme se.
Budeme pospolu.
Lásko, jdu nahoru.
Autor mkinka, 13.03.2022
Přečteno 225x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Květka Š., Psavec, Kan, paradoxy, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí